Wanderwelt Val Mustair (1.A 2018)

Normale prijs
€32,00
Verkoopprijs
€32,00
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-3 dagen

ISBN-EAN 9783858697806
Uitgever Rotpunkt Verlag
Jaar van uitgave 2018 1.A
Formaat 19 x 12 cm
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-3 dagen
Auteur Daniel Fleuti | Andrea Kippe
Soort Diversen

Het Val Müstair verbindt het Engadin met de Zuid-Tiroolse Vinschgau. Het Regionaal Natuurpark biedt veel ongerepte natuur en een grote biodiversiteit. Hoge alpiene landschappen zijn er te vinden, evenals mediterrane vegetatie. De zonovergoten vallei is een wandelwereld voor alle seizoenen. In het voorjaar lokken bloemenweiden langs oude lariks- en dennenbossen. Top, passeerovergangen en bergpaden bieden adembenemende tochten in zomer en herfst. De winter daarentegen presenteert een besneeuwde sprookjeswereld waarvan de magie het beste te ontdekken is op sneeuwschoenen of op winterwandelpaden. Bezienswaardig zijn ook het UNESCO-werelderfgoedklooster St. John in Müstair, de pittoreske dorpjes met hun Sgrafitti-versierde huizen of de kerken en kasteelruïnes rond Taufers.
Het boek bevat 20 wandelingen, 6 sneeuwschoenentochten en 4 winterwandelingen, een gedetailleerde serviceafdeling en een groot aantal achtergrondartikelen over natuur, cultuur en geschiedenis.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.