Wandelgids Rother Mallorca 77 Touren (17.A 2019)

Normale prijs
€15,95
Verkoopprijs
€15,95
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-4 dagen

ISBN-EAN 9783763341221
Uitgever Rother
Jaar van uitgave 2019 17e editie
Land Spanje
Formaat 11,5 x 16,5 cm 256 blz.
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-4 dagen
Auteur Rolph Goetz
Soort Wandelgidsen

Mallorca is Europa's nummer één vakantie-eiland. Het verwent zijn gasten met meer dan 300 zonnige dagen per jaar en een mediterrane manier van leven. Ver weg van de populaire stranden is het een waar wandelparadijs met mooie valleien, wild romantische kloven en talloze uitkijkpunten. De Rother wandelgids "Mallorca" presenteert de 77 mooiste kust- en bergwandelingen.

Strandwandelingen, avontuurlijke klifpaden, spectaculaire canyonovergangen en bergtoppen met uitzicht op de eindeloze uitgestrektheid van de zee - er is voor elk wat wils. De meeste tochten leiden door de wild ruige Serra de Tramuntana in het noordwesten.

De vermelding van alle belangrijke informatie, exacte routebeschrijvingen, gedetailleerde wandelkaarten en zinvolle hoogteprofielen maken de wandelingen eenvoudig te begrijpen. Het overzicht van de toprondleidingen en de dienstregeling van de bussen zijn ook praktisch. De GPS-gegevens zijn ook beschikbaar om te downloaden. Als u niet kunt kiezen tussen een fijn wit zandstrand, bloeiende amandelbomen en een diep uitzicht vanaf de top, laat u zich gewoon inspireren door de vele foto's.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.