Wandelgids Nordhessen - 50 Touren (3.A 2019)

Normale prijs
€15,95
Verkoopprijs
€15,95
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-5 dagen

ISBN-EAN 9783763343461
Uitgever Rother
Jaar van uitgave 2019 3e editie
Land Duitsland
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-5 dagen
Soort Wandelgidsen

Het Noord-Hessische berggebied tussen Kassel en Marburg, gelegen in het hart van Duitsland, vormt een dichte groep middelgebergten. Stilte en bosrijkdom, schilderachtige kastelen en vakwerkstadjes zijn de kenmerken van dit landschap met Habichtswald, Knüll, Kellerwald en Meißner. De Roth wandelgids "Nordhessen" presenteert de 50 mooiste tochten.
Het afwisselende samenspel van landschappen - open heuvellandschappen, beboste bergruggen, steile plateaus en diepe rivierdalen - nodigt uit tot wandelen. De suggesties in deze wandelgids geven u de mogelijkheid om de natuurlijke schoonheid van de regio te ervaren. Naast vele eenvoudige, gezellige wandelingen beschrijft de gids ook meerdaagse rondwandelingen door dit idyllische landschap van Grimm's sprookjes voor duurzame wandelaars. Veel van de wandelingen zijn ook een wandeling door de bewogen geschiedenis van de voormalige keurvorst van Hessen met zijn kastelen en ruïnes, oude mijngangen en romantische vakwerksteden.
Elke tour wordt gepresenteerd met een nauwkeurige routebeschrijving. Samen met wandelkaarten met een geregistreerde route en betekenisvolle hoogteprofielen zorgen ze voor een perfecte oriëntatie op het terrein. GPS tracks kunnen worden gedownload van de Bergverlag Rother website. Veel tips voor plaatsen om te stoppen voor een verfrissing en bezienswaardigheden ronden de wandelingen af.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.