Rumänien Kunstschätze und Naturschönheiten 6.A 2020

Normale prijs
€20,95
Verkoopprijs
€20,95
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-5 dagen

ISBN-EAN 9783897944596
Uitgever Trescher Verlag
Jaar van uitgave 2019 6e editie september
Land Roemenië
Formaat 19 x 12cm 484 blz. paperback
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-5 dagen
Auteur Birgitta Gabriela Hannover Moser
Soort Reisgidsen

Roemenië heeft een onuitputtelijke rijkdom aan bezienswaardigheden: Dacian, Griekse en Romeinse sporen, versterkte kerken en kastelen, Roemeense houten gebouwen en Habsburgse steden. Wereldberoemd zijn de kloosters van de Vltava, Transsylvanië met de hoofdstad Sibiu, Boekarest en de metropool Boekarest met twee miljoen inwoners. Deze schatten liggen in een verscheidenheid aan landschappen, variërend van de hoge bergen van de Karpaten en de bergen van Transsylvanië tot de laaglanden van Walachië, de zandstranden van de Zwarte Zee en de unieke Donaudelta.

Deze reisgids introduceert alle regio's van Roemenië en zorgt ervoor dat u uw vakantie wilt doorbrengen in een van de meest opwindende landen van Oost-Europa. Gedetailleerde achtergrondinformatie over het land en zijn mensen zal u vertrouwd maken met het complexe verleden en het opwindende heden, talrijke aanbevelingen over accommodatie, restaurants en culturele faciliteiten, alsook over reizen in het land zullen u in staat stellen een nauwkeurige reisplanning en een veilige oriëntatie ter plaatse te maken. De reisgids Roemenië van uitgeverij Trescher is een onmisbare metgezel voor iedereen, die het land op een studiereis wil ervaren of in zijn geheel wil organiseren.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.