Rother Wanderführer Wilder Kaiser - 56 Touren (10.A 2017)

Normale prijs
€14,90
Verkoopprijs
€14,90
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-5 dagen

ISBN-EAN 9783763340842
Uitgever Rother Verlag
Jaar van uitgave 2017
Formaat 16,5 x 11,5 cm 166 blz.
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-5 dagen
Auteur Sepp Brandl
Soort Wandelgidsen

Iedereen die ooit heeft bewondering voor de enorme rock-cut architectuur van de Wilder Kaiser weten waarom dit kleine gebergte is populair bij wandelaars en klimmers: Tussen de adembenemende wanden, randen en pilaren, kan het een uitstekende zet te zijn en te kijken. De wandelgids van Rother »Wilder Kaiser« presenteert 56 gevarieerde tochten.

De tour spectrum strekt zich uit van ontspannende wandeling naar de nabij-ferrata - wandelaars en klimmers zowel op hun kosten komen. Op gemakkelijke paden het gaat om stille bossen meren en veelbelovende weilanden, op de steile en verzekerd Gamsängersteig uiteindelijk zelfs tot de hoogste Kaiser top, Ellmauer Halt. Degenen die willen het Wilde Keizer nog intenser, de twee- of vierdaagse kruising en omzeiling van het massief ervaren wordt aanbevolen.

Het wandelgebied omvat de Tame en de Wilde Keizer, en zelfs verder reikt dan de bergketen voorbij: in de aangrenzende bergketens in de Tweede Inntal en in de Chiemgau, in de Lofer gebergte en de Kitzbüheler Alpen, kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de Kaiser bergen.

Elke tour suggestie heeft een betrouwbare tourbeschrijving, gedetailleerde kaartsecties met geregistreerde route en een betekenisvol hoogteprofiel. Met veel tips over rustonderbrekingen en opties is deze gids een praktische metgezel op alle tours. Bovendien zijn GPS-tracks beschikbaar om te downloaden. De auteur Sepp Brandl heeft in Bergverlag Rother talrijke wandel- en ski-gidsen geschreven. Hij is een bekwame connaisseur en een loyale liefhebber van het Kaisergebirge.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.