Rother Wanderführer Marken | Adriaküste - 51 Touren (2.A 2014)

Normale prijs
€14,90
Verkoopprijs
€14,90
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-5 dagen

ISBN-EAN 9783763343423
Uitgever Rother
Jaar van uitgave 2014 2e editie
Formaat 16,5 x 11,5 cm 166 blz.
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-5 dagen
Auteur Ursula und Claus-Günther Frank
Soort Wandelgidsen

De Adriatische kust is gelijkgesteld met "baden puur genot" - maar weinig bezoekers in de zomer weten dat buiten de smalle kuststrook één van de meest diverse wandel- landschappen van Italië uitstrekt. De merken hebben veel van hun oorspronkelijke, ruige karakter behouden. Ze zijn een geheime tip voor wandelaars die eenzaamheid zoeken. De wandelgids van Rother »Merken - Adriatische kust« presenteert 51 gevarieerde wandelingen.
Mooie heuvelachtige landschappen, bizarre kloven in de bergen aan de kust en bergachtige berggebieden bieden wandelaars de beste omstandigheden. Veel toursuggesties - vooral in het kustgebied en in de uitlopers - zijn gemakkelijk te modereren en zijn ideaal voor gezinnen met kinderen. In de Sibillini en de aangrenzende Laga bergbeklimmers in uitdagende top beklimmingen vinden van een breed scala aan activiteiten.
Elke tour wordt gepresenteerd met een betrouwbare routebeschrijving, een kaart met een geregistreerde route en een zinvol hoogteprofiel. Een duidelijk routeprofiel geeft informatie over het vertrekpunt, vereisten, verfrissingen en zwemmen. Niet alleen de gekleurde moeilijkheidsgraad, maar ook een lijst van de toprondes vergemakkelijkt de selectie van de tour. GPS-tracks zijn beschikbaar om te downloaden. De wandelingen voor deze wandelgids zijn ontworpen als een halve dag en dagtochten, waardoor tijd voor de vele attracties op de weg zal blijven, zoals de Romeinse opgravingen, pittoreske stadje, verborgen kerken en kloosters, kastelen en paleizen.
Het wandelgebied omvat de gebieden Ravenna, Rimini, Urbino, Ancona en Monti Sibillini.
Voor de tweede editie werd de wandelgids van Rother »Merken - Adriatische kust« volledig opnieuw bewerkt, uitgebreid en uitgerust met GPS-tracks om te downloaden.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.