Rother Wanderführer Languedoc Roussillon - 50 Touren (4.A 2018)

Normale prijs
€14,90
Verkoopprijs
€14,90
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is VERSCHIJNT OKTOBER 2018

ISBN-EAN 9783763343065
Uitgever Rother
Jaar van uitgave 2018 4e editie VERSCHIJNT OKTOBER
Land Frankrijk
Formaat 16,5 x 11,5 cm 160 blz.
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd VERSCHIJNT OKTOBER 2018
Auteur Daniel Anker
Soort Wandelgidsen

Bergen en zee, rode aarde en blauwe lucht, gele gloeiende bezem en schaduwrijke pijnbomen - Languedoc-Roussillon biedt een eigen landschap vol afwisseling. Hier, in het zuidelijkste puntje van Frankrijk, tussen de zuidelijke Cevennen en de oostelijke Pyreneeën, zal elke wandelaar zijn paradijs vinden. Deze wandelgids van Rother presenteert 50 gevarieerde tochten.

Gezellig strandwandelingen, avontuurlijke canyon kruisingen en spannende Gipfelbe-piste: Het gebied tussen Montpellier, Carcassonne en Perpignan beschikt over onuitputtelijke tour opties. Bijna 3000 meter kan worden bereikt over de Pic Carlit tijdens het storten in de Middellandse Zee in de lichte Côte Vermeille de Pyreneeën.

Elke wandeling wordt gepresenteerd met een betrouwbare routebeschrijving, een wandelkaart met een geregistreerde route en een zinvol hoogteprofiel. Een duidelijke tourinformatie biedt alle belangrijke informatie over vereisten, startpunt, beste seizoen, varianten en nog veel meer. Er zijn ook talloze tips over retraite, accommodatie en attracties. GPS-gegevens kunnen worden gedownload.

Daniel Anker is een van de meest gerenommeerde auteurs van het bergboek in Zwitserland. Hij en de gebiedsdeskundige Jacques Maubé hebben de mooiste tochten voor deze gids geselecteerd.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.