Rother Wanderführer Korsika GR20 (4.A 2017)

Normale prijs
€14,90
Verkoopprijs
€14,90
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-5 dagen

ISBN-EAN 9783763343539
Uitgever Rother
Jaar van uitgave JUNI 2017
Land Frankrijjk
Formaat 16,5x11,5cm 199blz. softcover
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-5 dagen
Auteur Willi und Kristin Hausmann
Soort Wandelgidsen

Corsica is een droombestemming voor wandelaars en trekkers - bergen en zee liggen dicht bij elkaar en een dicht netwerk van paden loopt door het eiland. De GR 20 is de beroemdste wandelroute van Corsica en ook een van de beroemdste langeafstandswandelpaden van Europa.
De 180 kilometer lange route doorkruist het mediterrane eiland en loopt meestal op hoogtes van ongeveer 2000 meter. Dus hoog alpien en uitdagend is de route. De wandelgids "Corsica GR 20" van Rother beschrijft het volledige parcours van dit langeafstandspad, verdeeld over 19 etappes, met accommodatie- en cateringfaciliteiten en informatie over bronnen, transportverbindingen en nog veel meer. Summit cross-country skiërs, varianten en afdaling en boarding mogelijkheden worden getoond, zodat u kleinere meerdaagse tours op de GR 20 kunt samenstellen. De wandelaar verwacht pure natuur - prachtige uitzichten, nauwe kloven, verfrissende zwembaden - en Corsicaanse delicatessen, zoals kaas uit de talrijke Bergerien.
De auteurs Willi en Kristin Hausmann toeren al decennia lang door Corsica en geven in dit boek hun geweldige ervaring en liefde door aan het land en zijn mensen. Exacte routebeschrijvingen, kaartsecties met een gemarkeerde route, hoogteprofielen en de GPS-gegevens die beschikbaar zijn om te downloaden op de website van de uitgever, maken dit boek een onmisbare metgezel op de GR 20.
De vierde editie van deze gids is volledig herzien.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.