Rother Wanderführer Hohe Tatra 50 Touren (7.A 2018)

Normale prijs
€14,90
Verkoopprijs
€14,90
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-5 dagen

ISBN-EAN 9783763345038
Uitgever Rother
Jaar van uitgave 2018 7e editie
Formaat 16,5 x 11,5 cm 192 blz.
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-5 dagen
Auteur Václav Klumpar
Soort Wandelgidsen

De Hoge Tatra zijn de kleinste hoge bergen van Europa, maar het hoogste in de lange boog van de Karpaten. De rotsachtige, ruige bergkammen stijgen prominent boven de laaglanden uit, meer dan honderd legendarische meren en vele watervallen verlevendigen de valleien. De wandelgids van Rother »Hoge Tatra« presenteert 50 geselecteerde dag-, dag- en tweedaagse tochten in dit ruige berggebied.

De gevarieerde keuze aan tours biedt voor elk wat wils: van de contemplatieve wandeling aan de voet van de grote rotsachtige bergen tot uitdagende toptochten, waarbij je de handen op de rots moet leggen. De tochten leiden naar het Slowaakse deel van de Hoge Tatra en naar het Poolse gebied rond het traditionele vakantieoord Zakopane.

Elke wandeling in deze wandelgids van Rother heeft een korte info met alle relevante gegevens voor de tour, een kaart met een opgenomen route en een gedetailleerde routebeschrijving. Bovendien zijn GPS-tracks voor alle tours beschikbaar om te downloaden van de Bergverlag Rother-website.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.