Rother Wanderführer Eifelsteig 15 Etappen (3.A 2016)

Normale prijs
€14,90
Verkoopprijs
€14,90
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-5 dagen

ISBN-EAN 9783763340651
Uitgever Rother Bergverlag
Jaar van uitgave 2016 3e editie
Land Duitsland
Formaat 16.5x11.5cm 128blz.
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-5 dagen
Auteur Jürgen Plogmann
Soort Wandelgidsen

Waar water en rotsen u vergezellen «is het motto van de 313 kilometer lange Eifelsteig die twee van de meest historisch belangrijke steden van Duitsland met elkaar verbindt. Van Aken, de stad Charlemagne, tot Trier, de oudste stad van Duitsland, doorkruist hij een onvergelijkbaar divers laaggebergtelandschap. De wandelgids van Rother »Eifelsteig« presenteert alle 15 etappes van dit premium-wandelpad, dat sinds 2015 »de mooiste wandelroutes van Duitsland« is.

Typische vulkanische meren, watervallen, grotten en oude mijnen worden afgewisseld met prachtige riviervalleien en dorpslandschappen van het Monschau Heckenland. Veel natuur en cultuur worden aangeboden aan de wandelaar in de historische Eifel: middeleeuwse steden, kastelen en ruïnes, kloosters en kerken nodigen uit tot waardevolle ontdekkingstochten. Het Romeinse aquaduct, dat naar Keulen leidt, of de middeleeuwse Tiergartentunnel in Blankenheim getuigen van oude meesterwerken uit de techniek. Auteur Jürgen Plogmann, kenner van het Duitse middelgebergte, geeft ook veel tips over de vele traditionele restaurants, die typisch voedsel lekkernijen langs de Eifelsteig serveren.

Elke fase heeft gedetailleerde routebeschrijvingen, kaarten met route en zinvolle hoogteprofielen. Bovendien zijn GPS-gegevens beschikbaar om te downloaden. Gedetailleerde informatie over vervoersverbindingen, restaurants en accommodatie, evenals tips over bezienswaardigheden en regionale kenmerken zorgen ervoor dat u te voet van de Eifel kunt genieten.

Alle informatie is zorgvuldig bijgewerkt voor de derde editie van de wandelgids van Rother »Eifelsteig«.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.