Rother Wanderführer Dolomiten Höhenwege 1-3 (14.A 2018)

Normale prijs
€18,90
Verkoopprijs
€18,90
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-4 dagen

ISBN-EAN 9783763331031
Uitgever Rother Verlag
Jaar van uitgave 2018 14e editie
Formaat 11.5x16.5cm 240blz.
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-4 dagen
Auteur Franz Hauteitner
Soort Wandelgidsen

De "Old Vie delle Dolomiti" behoren tot de meest spectaculaire bergpaden in de Alpen. Voortdurend veranderende landschappen, een enorm hooggebergte en indrukwekkende vergezichten zorgen elke dag voor een opwindende ervaring. De snelwegen 1 t / m 3 lopen voornamelijk op makkelijke, maar soms uitdagende beklimmingen. Ze steken de Dolomieten van noord naar zuid over in 10 tot 15 dagelijkse etappes. De Rother Walking »Dolomieten high paden 1-3" beschrijft alle podia en verschillende varianten van deze afstand wandelpaden en is een samenvatting van alle nodige informatie uit te voeren.
Elk pad wordt in secties van hut tot hut getoond, zodat de lengte van de dagelijkse etappes individueel kan worden gepland. De richtingen zijn exact, de kaartdetails in detail. Daarnaast worden de looptijden, de hoogteverschillen die moeten worden afgehandeld, de telefoonnummers van de hutten en de bus- of treinverbindingen vermeld. De weelderige illustratie met foto's van de auteur en Dolomietexpert Franz Hauleitner geeft een eerste indruk van de tochten.
Het 150 kilometer lange parcours nr. 1 is de klassieker. Het leidt van het meer van Braies naar Belluno, die door, onder andere, de Sesto Dolomieten en de bergketens Pelmo, Civetta en Schiara. Trail no. 2 loopt 185 kilometer van Bressanone door de Sella-, Marmolada- en Pala-groepen naar Feltre. Parcours nr. 3 is 120 kilometer lang en voert van de Pustertal door de oostelijke Dolomieten naar Longarone in de Piavetal.
In totaal zijn er tien Dolomiet-bergpaden met verschillend karakter en moeilijkheidsgraad. Ze worden gepresenteerd in de wandelgidsen van de Rother "Dolomiten-Höhenwege 4-7" en "Dolomiten-Höhenwege 8-10". Wie alles pleegt, heeft alle berggroepen van de Dolomieten bezocht.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.