Rother Wanderführer Cinque Terre 48 Touren (7.A 2022)

Normale prijs
€17,90
Verkoopprijs
€17,90
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-5 dagen

ISBN-EAN 9783763341641
Uitgever Rother
Jaar van uitgave 2022 7e editie
Land Italië
Formaat 16,5 x 11,5 cm 175 blz.
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-5 dagen
Auteur Martin Locher
Soort Wandelgidsen

De bergen stijgen steil achter de rotsachtige kusten, de kiezelbaaien en zandstranden. De oostelijke Ligurië, tussen Genua en La Spezia, verrukt door de directe nevenschikking van bergen en zee. Een speciaal juweel en werelderfgoed zijn de Cinque Terre, vijf kleurrijke dorpen genesteld in de buurt van de steile hellingen. Voor wandelaars in het oosten van Ligurië is een waar paradijs. De wandelgids van Rother »Cinque Terre - Ligurië Oost« presenteert 48 geselecteerde tochten in deze regio.

Gezellig zijn de wandelingen langs de kust, veelbelovende top beklimmingen. Het gaat door olijfgaarden en dichte bossen, over met stenen geplaveide muilezelpaden en afgelegen baaien. De gevarieerde tochten in de omgeving van de Cinque Terre zijn ideaal voor kenners. En als je bergervaring hebt en van avontuur houdt, zul je je uitdaging vinden op de Alta Ligurische High Trail Alta Via dei Monti.

Elke tour wordt gepresenteerd met alle belangrijke informatie, exacte routebeschrijving, duidelijke kaart met route en hoogteprofiel. De auteur Martin Locher geeft ook tal van tips over rustplaatsen en interessante varianten. De Italiaanse Rivièra wacht erop om "gelopen" te worden!

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.