Rother Wanderfúhrer Berner Oberland Ost 56 Touren (9.A 2021)

Normale prijs
€15,99
Verkoopprijs
€15,99
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-3 dagen

ISBN-EAN 9783763340125
Uitgever Rother Bergverlag
Jaar van uitgave 2020 9e edite (november)
Land Zwitserland
Formaat 16,5x11,5cm 144blz. softcover
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-3 dagen
Auteur Bernd Jung - Daniel Anker
Soort Wandelgidsen

Het Berner Oberland wordt vaak aangeduid als de "speeltuin van Europa". Hier - en vooral in het oostelijke deel met de bekende toeristische plaatsen Interlaken, Lauterbrunnen, Grindelwald en Meiringen - is het Alpentoerisme begonnen. Vandaag de dag is de regio aan de voet van de Eiger, Mönch en Jungfrau een van de meest populaire wandel- en berggebieden in de Alpen. Daniel Anker, een van de meest gerenommeerde alpenjournalisten van Zwitserland, presenteert in de Roth-wandelgids "Berner Oberland Ost" 56 geselecteerde eendaagse en meerdaagse tochten in zijn Bernerer lokale bergen.

De rondleidingen laten niets te wensen over: De keuze varieert van een wandeling door het Ballenbergse Openluchtmuseum tot de promenade langs het Brienzmeer en uitdagende, landschappelijk indrukwekkende paden tot aan belonende uitzichtpunten zoals de Schilthorn of de Faulhorn. De tochten aan de voet van de wereldberoemde Eiger North Face zijn bijzonder spectaculair. Ook huttentochten zijn opgenomen in het repertoire van deze handige wandelgids. Alle voorgestelde wandelingen zijn gemakkelijk te bereiken met de bus of de trein en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd tot meerdaagse tochten. Samen met het volume "Berner Oberland West" ontstaat zo een netwerk van paden dat het hele Berner Oberland optimaal ontsluit - voor dagwandelingen en trektochten.

De auteur geeft niet alleen exacte routebeschrijvingen, met zijn teksten en uitstekende foto's brengt hij ook veel enthousiasme voor zijn vaderland over. Voor elke tour worden busverbindingen, haltes voor verfrissingen en overnachtingsplaatsen gegeven, evenals informatie over varianten. Wandelkaarten met gemarkeerde routes en hoogteprofielen vergemakkelijken de oriëntatie. De GPS-gegevens kunnen worden gedownload van de website van de uitgever.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.