Rother Wanderführer Schwarzwald Fernwanderwege (3.A 2016)

Normale prijs
€14,90
Verkoopprijs
€14,90
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-5 dagen

ISBN-EAN 9783763343980
Uitgever Rother
Jaar van uitgave 2016 5e editie
Land Duitsland
Formaat 16,5 x 11,5 cm 192 blz.
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-5 dagen
Auteur Marin Kuhnle
Soort Wandelgidsen

Dromerige valleien met bloemrijke binnenplaatsen, uitgestrekte bossen, weelderige weilanden en veelbelovende hoogten - het Zwarte Woud is een van de mooiste landschappen van Duitsland en een echt wandelparadijs. Talloze langeafstands-wandelpaden lopen er doorheen, de drie bekendste en langste zijn de Westweg, de Mittelweg en de Ostweg. De paden betoveren de wandelaar met alles dat het Zwarte Woud vormt. Deze wandelgids van Rother laat u uitgebreid kennismaken.
De Westweg is de oudste en, met de grootste hoogteverschillen, de meest veeleisende van de drie langeafstandswandelpaden. De Mittelweg is het kortste pad, de Ostweg leidt op relatief korte dagetappes langs de oostelijke rand van het Zwarte Woud en over de zuidwestelijke uitlopers van de Schwäbische Alb. Schilderachtige hutten en gezellige snackbars serveren onderweg typische specialiteiten uit het Zwarte Woud. Zelfs voor wandelaars in het weekend zijn de langeafstandswandelpaden interessant, omdat eenvoudig kortere delen kunnen worden onderscheiden.
Elke stap in deze wandelgids van Rother is overzichtelijk, heeft exacte richtingen, een kaart met een route en een zinvol hoogteprofiel. Daarnaast informatie over restaurants en accommodatie evenals talloze tips over bezienswaardigheden. Voor alle stadia zijn GPS-gegevens beschikbaar om te downloaden.
De auteur Martin Kuhnle is een inwoner van Pforzheim en sinds zijn vroege jeugd op de paden van het Zwarte Woud onderweg. Hij publiceerde al talrijke wandelgidsen voor het Zwarte Woud in Bergverlag Rother.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.