Rother Wanderführer Montenegro 50 Touren (2.A 2017)

Normale prijs
€14,90
Verkoopprijs
€14,90
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-5 dagen

ISBN-EAN 9783763343584
Uitgever Rother
Jaar van uitgave 2017 3e editie
Taal Duits
Levertijd 1-5 dagen
Soort Wandelgidsen

50 geselecteerde wandelingen voor elke smaak in het »Land van de Zwarte Bergen«.

Vakantie aan zee of in de bergen? Degenen die niet kunnen kiezen tussen wandelen en strandvakantie, pakt gemakkelijk wandelschoenen en badpak en rijdt naar Montenegro: van mooie stranden pieken boven de 2000 meter grens het "Land van de Black Mountains" heeft alles wat nodig heeft voor wandelaars, Badplezier inbegrepen. 50 van de mooiste tochten in deze jonge staat met een millenaire geschiedenis presenteert de Rother wandelgids Montenegro al in zijn derde editie.

Van de Adriatische kust rond de baai van Kotor leiden deels historische paden, gegarneerd met overblijfselen van oude forten en kloosters, door mediterrane vegetatie om bergtoppen met een prachtig uitzicht op de zee. Nog maar een paar uur bent u in de "Gorges van de Balkan" in doorsneden door diepe kloven hoge bergen met de hoogste toppen van de Dinarische Alpen. Hier vindt u kristalheldere bergmeren en ongerepte bossen, evenals traditionele alpine herbergen, waar echte gastvrijheid kan worden ervaren.

De auteur Johanna Stöckl is actief betrokken bij de vernieuwing en ontwikkeling van het wandelnetwerk in Montenegro voor vele jaren en weet iedereen "hikeable" hoek van het land. Een korte beschrijving van elke tour, een duidelijk overzicht van de belangrijkste feiten, gedetailleerde routebeschrijving, kaarten gemarkeerd met de route en zinvolle hoogte profielen zorgen voor de nodige informatie voor een onvergetelijke vakantie. Bovendien kunnen GPS-tracks worden gedownload voor alle tours. Talloze foto's maken dat je dit massatoerisme in de regio wilt ontdekken dat je niet mag missen.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.