RKH Panama 10.A 2019

Normale prijs
€24,90
Verkoopprijs
€24,90
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-5

ISBN-EAN 9783831732401
Uitgever Reise Know How/Peter Rump
Jaar van uitgave 2019 10e editie
Land Panama
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-5
Soort Reisgidsen

Panama - het land dat tot nu toe nog niet door reizigers is ontdekt, inspireert met zijn natuurlijke en culturele schoonheden: Met palmbomen omzoomde, verlaten stranden en eilanden, het regenwoud, pittige festivals, hartelijke mensen en niet in de laatste plaats het Panamakanaal maken het Midden-Amerikaanse land een paradijs voor individualisten.

Maak kennis met Panamastad met zijn oude binnenstad Casco Viejo - door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed - en geniet van de toevallige Caribische flair van de stad Bocas del Toro op de Isla Colón. Het land heeft ook veel te bieden voor sportliefhebbers: Verover het surfparadijs Playa Santa Catalina, duik in het Nationaal Park Isla Bastimentos of wandel de mooie maar vermoeiende Trek Sendero Los Quetzales tussen Cerro Punta en Boquete. Dierenliefhebbers kunnen kijken hoe reuzenschildpadden eieren leggen op Isla Cañas en Playa Guaníco Abajo en walvissen aan de Pacifische kust van Panama.

Als u Panama individueel wilt ontdekken, vindt u in deze reisgids gedetailleerde informatie over de natuur, geschiedenis en cultuur van het land en alle bezienswaardigheden, met name het Panamakanaal. De afzonderlijk gemarkeerde hoogtepunten en de gemarkeerde persoonlijke tips van de auteurs maken een goede reisplanning mogelijk. 38 plannen en kaarten, een kleine Spaanse taalgids, een verklarende woordenlijst en talrijke kruisverwijzingen in het boek maken het gemakkelijk om je weg te vinden.

Met de 10e editie werd de titel aangevuld met een inleidend hoofdstuk waarin verschillende route-voorstellen, Top 5-aanbevelingen en een tijdlijn een eerste overzicht geven en tegelijkertijd de wens voor de bestemming opwekken.

 

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.