RKH Nordseeinsel Helgoland 9.A 2020

Normale prijs
€16,90
Verkoopprijs
€16,90
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is VERSCHIJNT IN WEEK 34

ISBN-EAN 9783831734511
Uitgever Reise Know How/Peter Rump
Jaar van uitgave 2020 9e editie
Land Duitsland
Formaat 18,5 x 12 cm 288 blz.
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd VERSCHIJNT IN WEEK 34
Auteur Nicole Funck u.a.
Soort Reisgidsen

Helgoland, de "rode rots", is het enige offshore-eiland van Duitsland. Het is bijna 50 km van het vasteland, wat vooral één ding betekent: veel frisse lucht. Natuurliefhebbers vinden hier hun kleine paradijs, zwemliefhebbers krijgen waar voor hun geld op de zandduin.

Volg de auteurs op het pad langs de rand van de klif en geniet van een spectaculair uitzicht, ook op het monument van Helgoland, de stenen naald "Lange Anna". In het Museum Helgoland kun je interessante feiten leren, de serieuze en nieuwsgierige geschiedenis van het eiland en daarna ontspannen in het zeewaterzwembad. Dompel jezelf onder in het strakke geometrische stadsbeeld met zijn unieke architecturale ensemble en ontdek creatieve en culinaire souvenirs in de kleurrijke kreeftenstalletjes aan de Binnenhafen.

Als u Helgoland wilt ontdekken, vindt u gedetailleerde informatie over de geschiedenis van het eiland en alle bezienswaardigheden - van de kreeftenstalletjes tot de vuurtoren, de Lummenfelsen en het naburige eiland Düne. De apart gemarkeerde tips van de auteurs, de aanbevelingen voor restaurants, accommodatie en activiteiten zorgen voor een gevarieerd verblijf.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.