Reisgids Umbrien 7.A 2019

Normale prijs
€18,90
Verkoopprijs
€18,90
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-5 dagen

ISBN-EAN 9783956546167
Uitgever Michael Müller Verlag
Jaar van uitgave 2020 19e editie februari
Land Italië
Formaat 19x12cm 812blz.
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-5 dagen
Auteur Marcus X. Schmid
Soort Reisgidsen

Italië buiten Venetië, Rome of Toscane? Marcus X. Schmid neemt u mee op een ontdekkingstocht door Umbrië. De zevende editie van de reisgids voor Umbrië maakt indruk met 272 pagina's met 112 kleurenfoto's, 24 kaarten plus een uitneembare vouwkaart op schaal 1:300.000, meer dan 50 beschreven plaatsen en zit vol met gedegen kennis, nuttige tips en bewezen referenties voor een geslaagde vakantie in Umbrië. Alles onderzocht en uitgeprobeerd ter plaatse. Een uitklapbare kaart van Umbrië zorgt voor een uitgebreide oriëntatie. Insider tips van de auteur maken de reisgids "Umbria" een nuttige metgezel voor uw individuele Italië-ervaring buiten de gebaande paden. Ecologische, regionale en duurzame boerderijen zijn gemarkeerd.

Umbrië in een oogopslag: Het maakt niet uit welke stad in Umbrië, de reisgids van Umbrië kent ze bijna allemaal. In het noorden vindt u Citta di Castello, Terme di Fortecchio, San Giustino, Caspaia, Umbértide, Montone, Gubbi, Monte Cucco, Costacciaro, Gualdo Tadino, Nocera Umbra. Verken het gebied rond Perugia en het Trasimeno meer: Perugia, Monte Tézio, Corciano, Solomeo, Torgiano, Bettona, Deruta, het Trasimeno meer, Castiglione del Lago, San Feliciano, Isola Polvese, Monte del Lago, Magione, Torricella en nog veel meer. In de Valle Umbra bevinden zich Assissi, San Damiano, Spello, Spoleto, Foligno, Montefalco, Trevi. Valneria in het zuiden heeft Cáscia, Roccaperone, Nórcia, Castellucio, Preci, Terni, Orvieto en nog veel meer te bieden - met onze reisgids "Umbria" kunt u uw weg vinden zoals thuis.

Dompel u onder in de cultuur en de natuur van Umbrië: in 2700 jaar is er veel gebeurd, onze reisgids voor Umbrië neemt u mee op een reis door de tijd. In 700 v. Chr. vestigden de Umbriërs, die hun naam aan de regio gaven, zich hier. Ontdek het middeleeuwse Assisi, het beroemdste klooster van Umbrië en de kathedraal van Orvieto. Gubbio, het historische Perugia, de wijnstad Montefalco, de culturele stad Spoleto met zijn indrukwekkende aquaduct of de kunstmatige watervallen Cascata delle Marmore zijn allemaal verleidelijk. Het groene hart van Italië betovert met een veelvoud aan grotten, watervallen en drie natuurparken. Onze reisgids "Umbrië" vertelt u waar u de parels van de hoofdroutes kunt vinden.

Wat te doen in Umbrië: "Als je langzaam loopt, blijf je gezond en ga je ver": volgens het Italiaanse spreekwoord nodigt Umbrië je uit om te vertragen. Het weer in Umbrië is perfect voor buitenactiviteiten. Wandelen is een geweldige manier om de schoonheid van de Midden-Italiaanse regio te ontdekken. Ook mountainbikers, racefietsers, kanoërs en raftingfanaten zullen zich in Umbrië vermaken. Het Trasimenomeer biedt 18 stranden - het is dus niet erg dat Umbrië de enige Italiaanse regio is zonder toegang tot de zee.

Ontdek Umbrië met culinaire hoogstandjes: Antipasti, bruschette en een aperitivo, dan pizza, pasta, vlees of vis, gevolgd door kaas, koffie of grappa en afgerond met een zoet - dolci - dessert. Vastentoeristen hebben het moeilijk in Umbrië. De reisgids "Umbrië" onthult de regionale en lokale specialiteiten, geeft tips over hoe u Umbrische saffraan kunt kopen en wat Città della Pieve te maken heeft met de kleurdraden en het rood van de kardinalen.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.