Reisgids Tadschikistan - mit Duschanbe, Pamir und Fan-Gebirge 3.A 2018

Normale prijs
€22,95
Verkoopprijs
€22,95
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-3 dagen

ISBN-EAN 9783897944343
Uitgever Trescher Verlag
Jaar van uitgave 2018 3e editie
Land Tadjikistan
Formaat 19x12cm 456blz.
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-3 dagen
Auteur Dagmar Bill, Sonja Schreiber
Soort Reisgidsen

Tadzjikistan wordt ook vaak het "Zwitserland van Centraal-Azië" genoemd. Vooral de hoge berg regio's van het land met toppen boven de 7000 meter te lokken met gevarieerde reiservaringen: Een reis op de Pamir Highway over het dak van de wereld, een bad in warmwaterbronnen, het observeren van zeldzame wilde dieren, een kameel rijden langs de oude Zijderoute of een wandeling door turquoise meren en bergreuzen - dit zijn slechts enkele van de mogelijkheden.

Cultureel gezien heeft het kleine land veel te bieden. Zodat je kunt reizen in de voetsporen van voorchristelijke culturen, boeddhisme en islam. Overal ontmoet de reiziger voor warme gastvrijheid en een klein avontuur.

Deze gids geeft talloze tips voor het voorbereiden van een onvergetelijke reis. Gedetailleerde tips over accommodatie, routes en reismogelijkheden in het land maken een speciaal en individueel verblijf mogelijk, gedetailleerde informatie over geschiedenis en levensstijl geeft een diep inzicht in de Tadzjiekse cultuur.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.