Reisgids Stockholms Schärengarten 1.A 2018

Normale prijs
€19,90
Verkoopprijs
€19,90
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-3 dagen

ISBN-EAN 9783831728114
Uitgever Reise Know How/Peter Rump
Jaar van uitgave 1e editie 2018 juli
Land Zweden
Formaat 18x12cm 480blz. softcover
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-3 dagen
Auteur Ulf Sörenson
Soort Reisgidsen

Inhoud

De archipel van Stockholm is uniek met zijn meer dan 26.000 eilanden. De eilandwereld ligt direct voor de poorten van de Zweedse hoofdstad en fascineert met een gevarieerde natuur van weelderige groene tot kale rotsachtige eilanden. Sommige van de eilanden zijn bewoond en worden gekenmerkt door landbouw en visserij. Dankzij een uitgebreid netwerk van bootverbindingen zijn ze gemakkelijk te bereiken, en vele zijn zelfs bereikbaar per kano of privézeilboot.

"De archipel van Stockholm" is een uitgebreide reisgids voor degenen die een ontdekkingsreis willen maken in het koninkrijk van de eilanden van Stockholm - met de boot van de archipel, de eigen boot, de fiets, de auto of de bus. Hij beschrijft de eigenaardigheden van de eilanden in woorden en afbeeldingen en met gedetailleerde kaarten. Excursies rapporteren over piloten, artiesten, componisten en schrijvers. Het introduceert dorpen, boerderijen en musea, hotels, hostels en winkels met alle belangrijke gegevens genoemd. Het boek is uniek in de Duitstalige markt en Nederlandse markt in zijn manier om de boog van de culturele geschiedenis van de eilanden naar de voorwaarden van vandaag uit te rekken. Het is daarom ook geschikt als leesboek voor diegenen die in Zweden zijn geïnteresseerd.

Ulf Sörenson heeft verschillende Zweedse gidsen geschreven over de archipel en een biografie van de beroemde archipel kunstenaar Roland Svensson, evenals de architectuur en geschiedenis van Stockholm. Stefan Enk is een liefhebber van de archipel en heeft de titel vertaald in het Duits.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.