Reisgids Schweiz mit Liechtenstein 8.A 2020

Normale prijs
€25,90
Verkoopprijs
€25,90
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-3 dagen

ISBN-EAN 9783831734542
Uitgever Reise Know How/Peter Rump
Jaar van uitgave 2020 8e editie
Land Zwitserland, Liechtenstein
Formaat 19 x 12cm 720blz.
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-3 dagen
Soort Reisgidsen

Puur natuur: Zwitserland inspireert met een adembenemend berglandschap - meer dan 40 toppen van het land zijn hoger dan 4000 meter -, talrijke aantrekkelijke steden en een grote culturele diversiteit.

Volg de auteurs naar het hoogste station van Europa, de Jungfraujoch op 3454 meter boven de zeespiegel, en geniet van het uitzicht op de Aletschgletsjer. Bezoek de Bergell in Graubünden, een van de meest ongerepte landschappen van Zwitserland, waar boeren nog steeds geneeskrachtige kruiden oogsten, zachte kaas, salami en kastanjewhisky produceren en waar ook mooie wandelroutes beginnen. Ervaar hoe een hele stad op zijn kop wordt gezet tijdens de Bazelse Fasnacht en hoe de koeiengevechten in het Wallis uitnodigen voor de Zwitserse Rodeo. Probeer in het Emmental de kaas waar hij is uitgevonden en wandel door de oude stad van Luzern voordat u een tocht over het Luzernemeer maakt. Ontdek waarom het Vorstendom Liechtenstein, als een van de kleinste naties, bijna een economische grootmacht is en waarom een bezoek aan het Kunstmuseum in Vaduz een must is voor cultuurliefhebbers.

Voor degenen die Zwitserland en Liechtenstein individueel willen ontdekken, bevat deze reisgids gedetailleerde informatie over alle bezienswaardigheden en over de geschiedenis en cultuur van beide bestemmingen. De apart gemarkeerde highlights, de persoonlijke aanbevelingen van de auteurs en de gemarkeerde tips voor duurzame aanbiedingen en activiteiten maken het gemakkelijk om uw reis te plannen. 38 stadsplattegronden en kaarten, een gedetailleerde index en talrijke kruisverwijzingen in het boek zorgen ervoor dat u snel uw weg kunt vinden.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.