Reisgids RKH Juist 8.A 2020

Normale prijs
€13,90
Verkoopprijs
€13,90
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-3 dagen

ISBN-EAN 9783831732784
Uitgever Reise Know How/Peter Rump
Jaar van uitgave 2020 8e editie maart
Formaat 19x12cm 228blz.
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-3 dagen
Auteur Nicole Funck
Soort Reisgidsen

Juist is "de mooiste zandbank ter wereld". Met zijn 17 kilometer is het de langste, maar ook een van de smalste van de Oost-Friese eilanden. Als u op zoek bent naar rust en ontspanning is dit de juiste plek voor u. Het autovrije eiland heeft zijn eigen speciale flair en tempo, en de onbetwiste hoofdattractie is de prachtige natuur. Met moerassen, kwelders, duinen, kleine bossen, velden, weilanden en de Hammersee is er een grote verscheidenheid aan landschappen die uitnodigen tot het maken van lange wandelingen of het fietsen in de rustgevende lucht van de Noordzee.

Te voet, op de fiets of in een paardenkoets: de auteurs* van de reisgids Juist nemen de lezers mee op ontdekkingsreis over het kleine Noordzee-eiland, geven gedetailleerde beschrijvingen van alle bezienswaardigheden en nodigen hen uit om de unieke natuurlandschappen te ontdekken - en zich door het tempo van het eiland te laten besmetten: "De verrijkende indrukken van de natuur op het eiland verrukken het hart, het langzame ritme van de paardenkoetsen kleurt de ziel en de ziel komt tot rust.

Natuurlijk bevat de gids de beproefde, praktische tips over de reisproblematiek van A-Z. In de uitgebreide inleiding zijn er overzichtspagina's met een jaarlijks overzicht van festivals en evenementen, routesuggesties en persoonlijke toptips van de auteurs. Veel speciale informatie, bijvoorbeeld over hoe je er komt en over het brede scala aan beschikbare activiteiten, zijn nuttige hulpmiddelen bij de planning. Excursies over de geschiedenis, het land en de mensen zijn in deze actuele reisgids net zo belangrijk als een kleine Oost-Friese taalgids.

 

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.