Reisgids RKH Albanien 3.A 2018/19

Normale prijs
€23,50
Verkoopprijs
€23,50
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-3 dagen

ISBN-EAN 9783831730223
Uitgever Reise Know How
Jaar van uitgave 2018 3e editie april
Land Albanië
Formaat 18 x 12cm 636 blz.
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-3 dagen
Auteur Meike Gutzweiler
Soort Reisgidsen

De Albanië Reisgids van Reise Know-How - uitgebreid, toegewijd en up-to-date:

De auteur Meike Gutzweiler vat in dit boek haar jarenlange ervaring met individuele reizen in Albanië samen. Ontdek met haar in Tirana, de onbekende hoofdstad tussen het Oosten en Europa. Volg haar in de wilde ravijnen van de Albanese Alpen of de door UNESCO beschermde oude stadjes Gjirokastra en Berat. Ontspan aan de kust van de Albanese Riviera en geniet van de schoonheid van de meren van Ohrid en Prespa. Ontdek middeleeuwse kastelen, orthodoxe kerken, Byzantijnse mozaïeken en de warme gastvrijheid van de Albanezen.

De vele praktische tips in deze handleiding, voor reizen met het openbaar vervoer of uw eigen voertuig, worden aangevuld met rondleidingen door de stad en suggesties voor wandelen, maar ook achtergrondinformatie over geschiedenis, cultuur en samenleving. Tips voor gezinnen met kinderen en tieners worden met name genoemd, evenals aanbiedingen op het gebied van duurzaam toerisme. 17 stadsplattegronden en kaarten, 9 overzichtskaarten voor de regio's en een kleine taalsectie helpen om in het Albanees wat woordjes te kennen. 

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.