Reisgids Mecklenburg-Vorpommern 4.A 2021

Normale prijs
€24,90
Verkoopprijs
€24,90
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-4 dagen

ISBN-EAN 9783956547300
Uitgever Michael Müller Verlag
Jaar van uitgave 2021 4e editie
Land Duitsland
Formaat 19x12cm 528 blz.
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-4 dagen
Auteur Sabine Becht / Sven Talaron
Soort Reisgidsen

Sabine Becht en Sven Talaron nemen u in onze reisgids "Mecklenburg-Vorpommern" mee op een reis door de meest noordoostelijke deelstaat van Duitsland. De derde editie toont de schoonheid en diversiteit van de regio op 468 bladzijden met 262 kleurenfoto's. Dankzij 28 overzichtskaarten, waaronder een uitneembare kaart van Mecklenburg-Vorpommern op een schaal van 1:400.000, bent u altijd optimaal georiënteerd. Of het nu zonnig is of een stevige kustbries: met een veelheid aan beproefde tips en informatie over wat er te zien en te doen is, bent u op elk weertype voorbereid. De hoogtepunten van Mecklenburg-Vorpommern en de verborgen juweeltjes buiten de gebaande paden ontdekt u dankzij de talrijke beproefde insidertips en passant. De twee auteurs hebben alles ter plaatse minutieus onderzocht en voor u uitgeprobeerd. Ecologische, regionale en duurzame landbouwbedrijven zijn gemarkeerd. Maak kennis met de 13 nationale en natuurparken van het land. Talrijke korte essays geven interessante achtergrondinformatie.

Mecklenburg-Vorpommern in een oogopslag: Beginnend bij de deelstaathoofdstad Schwerin in het westen, neemt onze reisgids "Mecklenburg-Vorpommern" u mee op een ontdekkingsreis. Verken de Oostzeekust tussen de Hanzesteden Wismar en Stralsund en het classicistische Bad Doberan met de beroemde Heiligendamm. Klaar voor het eiland? Ga dan naar Rügen, het grootste eiland van Duitsland. Ontdek het Nationaal Park Jasmund en de autovrije Hiddensee met onze reisgids "Mecklenburg-Vorpommern". Op Usedom liggen zandstranden met een totale lengte van 40 kilometer op u te wachten. Een bezoek aan de oude Hanzestad Greifswald en Peenemünde met zijn museum is ook de moeite waard. Het Barlachse stadje Güstrow in het westen van het Mecklenburgse merengebied is een bezoek waard vanwege zijn kunstgeschiedenis. In het oosten van het merengebied trekt een groot aantal kanalen watersporters en kanovaarders aan, evenals het natuurpark Feldberger Seenlandschaft. Statige landhuizen en ontelbare kastelen in een schilderachtig landschap maken van Mecklenburg Zwitserland een must. Met onze altijd goed geïnformeerde reisgids "Mecklenburg-Vorpommern" ontdekt u al deze plaatsen en nog veel meer bezienswaardigheden die gegarandeerd niet bij iedereen bekend zijn.

Wat is er te doen in Mecklenburg-Vorpommern? Individuele vakantiegangers en natuurliefhebbers genieten van de prachtige natuur van de streek. In Mecklenburg-Vorpommern liggen vier nationale parken, alsmede natuurparken en talloze landschaps- en natuurreservaten. Liefhebbers van geschiedenis vinden op elke hoek een veelheid aan architecturale monumenten, zoals kastelen en de oude stadjes van vele plaatsen. Met onze goed geïnformeerde reisgids "Mecklenburg-Vorpommern" kunt u de regio tot in detail verkennen. De brede en deels kilometerslange Oostzeestranden trekken badgasten, watersporters en gezinnen die op vakantie zijn in Mecklenburg-Vorpommern. Naast de mooiste stranden vindt u in onze reisgids pittoreske baaien waar u gegarandeerd nog niet van gehoord hebt.

Met de reisgids "Mecklenburg-Vorpommern" heeft u een nauwkeurig onderzochte metgezel aan uw zijde, met beproefde tips en handige aanwijzingen om van uw vakantie in Mecklenburg-Vorpommern een individuele en geslaagde ervaring te maken.

De reisgids "Mecklenburg-Vorpommern" wordt op aangename wijze aangevuld door onze reisgids "Mecklenburgs merengebied" met hotels, restaurants, bezienswaardigheden en beproefde insider-tips.

Goed om te weten: De reisgidsen van Michael Müller Verlag worden klimaatneutraal geproduceerd. macos/deepLFree.translatedWithDeepL.text

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.