Reisgids Kolumbien 5.A 2018

Normale prijs
€25,90
Verkoopprijs
€25,90
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-3 dagen

ISBN-EAN 9783831730841
Uitgever Reise Know How/Peter Rump
Jaar van uitgave 2018
Land Kolombia
Formaat 19x12cm 828blz.
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-3 dagen
Auteur Bruckner, Ingolf
Soort Reisgidsen

De Colombia Travel Guide of Travel Know-How is de uitgebreide gids voor individuele reizigers:
Voor de 5e editie is het boek aanzienlijk uitgebreid. De regio's worden gepresenteerd in acht hoofdstukken: Cundinamarca met Bogotá, The East Cordillera, The Caribbean North, El Chocó, Antioquia en de koffiezone, The Southwest, Amazonia en Orinoquia. Gedetailleerde hoofdstukken met praktische tips en achtergrondkennis helpen u zich voor te bereiden op uw reis. Meer dan 80 stadsplattegronden en kaarten en de in kleur gemarkeerde auteurstips maken de oriëntatie gemakkelijker.

Colombia leren kennen betekent heel Zuid-Amerika op een compacte manier ervaren - en zoals auteur Ingolf Bruckner zegt: "Nooit was Colombia zo gemakkelijk en aangenaam om naartoe te reizen als vandaag". Dit is niet in de laatste plaats te danken aan de merkbare vooruitgang in het vredesproces. Toch blijft het zeer diverse land met zijn Caribische en Pacifische kusten, oude Indiase tradities en Spaanse koloniale flair, ijzige Andespieken en stomende jungles een uitdaging voor reizigers die zoveel mogelijk gezichten van Colombia willen ontdekken. Dit boek biedt alles wat je moet weten om je veilig en ontspannen onder te dompelen in de microkosmos van Colombia.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.