Reisgids Gomera 1.A 2018

Normale prijs
€17,90
Verkoopprijs
€17,90
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is VOORBESTELLEN: VERSCHIJNT NOVEMBER 2018

ISBN-EAN 9783899538274
Uitgever Michael Müller Verlag
Jaar van uitgave 2018 1e editie november
Land Spanje
Formaat 19x12cm 256blz. paperback
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd VOORBESTELLEN: VERSCHIJNT NOVEMBER 2018
Auteur Lisa Kügel
Soort Reisgidsen

Van bovenaf gezien, is het op één na kleinste eiland van de Canarische Eilanden gewoon een cirkelvormige berg die uit de Atlantische Oceaan steekt. Close up, Gomera blijkt zeer divers te zijn: terwijl het noorden groen, rust en een uitstekend klimaat belooft, zijn er enkele donkere stranden in het zuiden, die beter zijn ontwikkeld voor het toerisme, en de contemplatieve hoofdstad San Sebastián in het oosten. De Valle Gran Rey in het westen heeft tot op de dag van vandaag hippie-flair behouden - in de jaren '70 was het landelijke bananeneiland de bestemming voor bloemenkinderen van over de hele wereld. De afgeplatte top van de berg van het eiland bedekt het oude nevelwoud. Het maakt deel uit van het nationale park Garajonay en is vandaag de droombestemming voor wandelaars die legaal hun bewustzijn uitbreiden in de nog steeds spookachtige wereld van varens, mossen en korstmossen.
De auteur Lisa Kügel was ook te voet en nodigt lezers uit om het eiland op 25 gedetailleerde en met GPS gemarkeerde wandelingen met haar te ontdekken.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.