Reisgids Golf von Neapel, Kampanien Cilento 8.A 2018

Normale prijs
€23,90
Verkoopprijs
€23,90
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-3 dagen

ISBN-EAN 9783831731121
Uitgever Reise Know How/Peter Rump
Jaar van uitgave 2018 8e editie
Land Italië
Formaat 19x12cm 684blz.
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-3 dagen
Auteur Peter Amann
Soort Reisgidsen

... voldoen Napels, Amalfi, de Vesuvius en Pompeii, Capri's Blue Grotto, Ischia en Procida Een paar namen aan stereotypen en afbeeldingen van verlangen toveren. Ben je het daarmee eens? Deze gids geeft antwoorden.

"Il mondo è bello, perchè vario", zeggen de Napolitanen. De wereld is mooi omdat hij gevarieerd is - verrassend, grijs, kleurrijk, lelijk en uiteindelijk mooi. Geen slechte houding voor een reis naar Campania. Het milde klimaat, betoverende landschappen en culturele flair oefenen een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit.

Onze auteur Peter Amann leidt naar zijn Campania, bijvoorbeeld na "Bella Napoli" (Napels, meest chaotische en lebenslustigste metropool van Italië, de geboorteplaats van "la vera pizza," de enige echte pizza) in de wereldberoemde musea van Napels, paleizen, kerken en de onderwereld. Hij laat ons blauwe wonderen ervaren in de "grotta azzurra" op Capri. Hij stuurt ons terug naar de Romeinse tijd met de tijdmachine Pompeii en opent een uniek venster in de Romeinse geschiedenis en het dagelijks leven. Verrassend is het ongerepte Cilento: prachtige stranden en de kristalheldere zee, rustiek achterland en wilde, ongerepte landschappen waarin zeggen wolven en otters Goedenacht. De ideale omgeving voor een ontspannen vakantie met het gezin of een afwisselende actieve vakantie.

De reisgids van Peter Amann in de Golf van Napels staat vol met 684 pagina's met prachtige aanbiedingen om de regio te ontdekken en te verrassen. Of het nu gaat kunstliefhebbers, fijnproevers, actieve reizigers of gezinnen met kinderen - er is iets te doen en te bewonderen voor elke smaak. Suggereerde wandelingen, fietsroutes en vele tips over traditionele Italiaanse evenementen worden gepresenteerd, evenals de mooiste stranden, baaien, windsurfen en duiken. Naast de huidige aanbevelingen voor charmante accommodaties in alle prijsklassen. Met ongeveer 300 restauranttips en een kleine culinaire taalgids kunnen reizigers genieten van de verscheidenheid aan Italiaanse gerechten.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.