Reisgids Elsass - Vogesen 6.A 2019

Normale prijs
€19,95
Verkoopprijs
€19,95
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-3 dagen

ISBN-EAN 9783831731558
Uitgever Reise Know How/Peter Rump
Jaar van uitgave 2019 6e editie
Formaat 19x12cm 456blz.
Taal Duits
Levertijd 1-3 dagen
Soort Reisgidsen

De reisgids voor de Elzas en de Vogezen van Reise Know-How - uitgebreid, boeiend en up-to-date:
De Elzas is een grensgebied, een zone van vermenging van culturele invloeden, omstreden en met een heel eigen identiteit. Voor bezoekers biedt de Elzas een aantal voordelen. Pittoreske steden en dorpen nodigen uit tot een rondrit, bijvoorbeeld in Straatsburg, Colmar, Mulhouse, Ribeauvillé en Riquewihr, die in het boek uitvoerig aan bod komen. Overal zijn historische sporen te ontdekken, van de Romeinen tot de wereldoorlogen.

Auteur Jörg-Thomas Titz, die zich "thuis voelt" in de Elzas, weet waar u favoriete plekjes kunt ontdekken, waar u de Choucroute kunt proberen, en welke charmante accommodaties echt de moeite waard zijn. Ontdek met hem een Europese regio die er middenin ligt en toch verborgen is.

Voor de huidige editie is de reisgids "Elzas, Vogezen" aangevuld met een gedetailleerd inleidend hoofdstuk waarin diverse routesuggesties, top 5 aanbevelingen van de auteur en een tijdslijn met het jaarverloop een eerste overzicht geven en tegelijkertijd de eetlust voor de bestemming aanwakkeren.

 

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.