Reisgids Balkan 1.A 2019

Normale prijs
€25,95
Verkoopprijs
€25,95
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-5 dagen

ISBN-EAN 9783897944626
Uitgever Trescher Verlag
Jaar van uitgave 2019 1e editie
Formaat 12 x 19cm 536blz.
Bindwijze Paperback
Levertijd 1-5 dagen
Auteur Beate Kirchner, Jonny Rieder
Soort Reisgidsen

- Eerste Duitstalige reisgids voor de hele Westelijke Balkan
- Zeven landen in één deel: Kroatië, Bosnië en Herzegovina, Servië, Montenegro, Kosovo, Albanië, Noord-Macedonië, Bosnië en Herzegovina, Bosnië en Herzegovina.
- Alle belangrijke bezienswaardigheden op 536 pagina's
- Voorstellen voor Balkanreizen, uitgebreide praktische reistips en -tips
- 39 stadsplattegronden en overzichtskaarten, grote vouwkaart om te verwijderen

De landen van de westelijke Balkan zijn verrassend diverse bestemmingen, samen bieden ze een bijna onbeheersbare rijkdom aan bezienswaardigheden. De architectonische rijkdom in de hoofdsteden van Zagreb, Sarajevo, Belgrado, Podgorica, Prishtin, Tirana en Skopje, maar ook in pittoreske stadjes, gaat terug tot vele volkeren, waaronder Romeinen, Venetianen, Ottomanen en Oostenrijkers. Er zijn archeologische vindplaatsen te ontdekken, talloze barokke kastelen, burchten en kloosters, maar ook kerken en moskeeën. Tegelijkertijd heeft de regio tussen de Adriatische Zee, de Donau en de Balkan zeer verschillende landschappen: fantastische stranden, diepe kloven en wilde, ongerepte rivieren, bijna ongerepte natuur in de uitgestrekte nationale parken, hoge bergen en laaglanden. Daarom is het een ideale bestemming voor zowel cultuurliefhebbers als actieve vakantiegangers. De Balkan kan nu ook zonder problemen over de grenzen heen worden gereisd en de toeristische infrastructuur is de afgelopen jaren in alle landen aanzienlijk verbeterd.
Deze reisgids introduceert zeven landen met hun geschiedenis en tradities, schoonheden en bijzonderheden voor het eerst in het Duitstalige gebied. Het biedt uitgebreide praktische reisinformatie en richt zich tot iedereen die de Balkan wil leren kennen, of ook maar een deel ervan, individueel of in het kader van studiereizen.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.