Reisgids Ã…land-Inseln (3.A 2017)

Normale prijs
€22,95
Verkoopprijs
€22,95
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-3 dagen

ISBN-EAN 9783937452319
Uitgever Edition Elch Verlag
Jaar van uitgave 2017 3e editie
Land Finland
Formaat 19 x 12cm 286 blz. paperback
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-3 dagen
Auteur Heiner Labonde, Jessika Kuehn-Velten
Soort Reisgidsen

Exclusief en uitgebreid over Åland 6.700 eilanden en eilandjes tussen Zweden en Finland, een autonome Finse provincie met een eigen parlement, een eigen vlag, eigen postzegels en 29.000 bewoners die Zweeds spreken. Het VVV-kantoor van het kapitaal Mariehamn rechters van het eiland: Naar mijn mening is uw gids boek is de nummer een ooit over Åland geschreven (waaronder de Zweedse degenen!). De gids is bijna een klein geïllustreerd boek met meer dan 100 kleurenfoto's. Inhoud, fragmenten, links en updates op www.edition-elch.de!

De verscheidenheid aan landschappen in de archipel Paradise - soms zacht, soms ruw, soms zwaar bebost, nu kale rots, maar altijd en overal het water in de buurt - is ideaal voor familie vakantiegangers en outdoor enthousiastelingen: fietsen en wandelen, kanoën en zeilen, zwemmen en vissen, golfen en rijden. In de zomer rijdt er een fietsveerboot tussen Geta en Hammarland. Onder »Vakanties actief« vindt u tientallen toersuggesties.

Zomer in Åland betekent ook heldere nachten, drukke havens, Midsummer douane, festivals en Viking markt, kunst en ambachten en proeven culinaire bijzonderheden. Op een landtong in de Oostzee is het beheersbaar hoofdstad Mariehamn haven promenades en een maritiem gebied, studio's, clubs en parken nodigen u uit om te wandelen en te verkennen. Het boek staat voor diversiteit in de archipel. Overigens: Åland is Euro-land.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.