MM-Albanien 1.A 2019

Normale prijs
€22,90
Verkoopprijs
€22,90
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-5 dagen

ISBN-EAN 9783956544736
Uitgever Michael Müller Verlag
Jaar van uitgave 2019 1e editie 492blz.
Land Albanië
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-5 dagen
Auteur Ralph-Raymond Braun
Soort Reisgidsen

De Albanese reisgids van Ralph-Raymond Braun blinkt uit met 492 volledige pagina's, 254 kleurenfoto's en 30 kaarten plus een afneembare vouwkaart op een schaal van 1:500.000. Met meer dan 180 beschreven plaatsen, 16 wandelingen, waarvan twee in Noord-Macedonië, met inbegrip van GPS-tracks om gratis te downloaden en de gratis mmtravel-travel-travel app, is het de ideale metgezel voor uw Albanie-vakantie. Nauwkeurig voor u ter plaatse onderzocht en getest: Profiteer van de handige tips en adviezen van de Albanese reisgids tijdens je mooiste tijd van het jaar. De tips van de auteur en de tips van de auteur worden belicht, evenals ecologische, regionale en duurzame bedrijven.

Albanië in een oogopslag: Verken de hele pracht en praal van het land met de Albanese reisgids: Tirana, de hoofdstad van Albanië en het centrum van het land met Durrës, Krujë en Lezha. Noord-Albanië rond Shkodra. De Albanese Alpen met het Komanmeer met zijn rotswanden, de Grote Hooglanden, Dukagjin, Gjakova-Bergland/Tropoja. De regio's Puka, Dibra, Mat, Mirdita ten zuiden van de Drin. Plus: een reis naar Kosovo. Zuid-Albanië lokt met de Myzeqe, Berat, Vlora, de Shushica vallei, de Llogora pas. De Albanese stranden aan de Albanese Riviera en de Ionische Zeekust, Saranda, Drino Valley, Gjirokastra, Dropull en Lunxhera regio's en Vjosa Valley. Het weinig bezochte Oost-Albanië is zowel voor avonturiers als voor natuur- en vogelliefhebbers: Korça, Voskopoja, Prespa National Park met de Prespasemeren, het Ohrid- en Elbasanmeer.

Actief in Albanië: Albanië te voet verkennen? 39 pagina's met 16 wandelingen, waarvan twee in Noord-Macedonië, inclusief gratis te downloaden GPS-tracks, leiden door betoverende landschappen met een indrukwekkende natuur. Albanië biedt een heel bijzonder decor voor fietsers, skiërs en sneeuwtoeristen, kanovaarders, ruiters en klimmers, of het nu gaat om alpine of boulderen - onze reisgids toont de beste plekken. Voor degenen die graag hun vakantie aan zee willen doorbrengen: De stranden van Albanië staan allemaal op de lijst, dankzij extra nuttige tips vind je gegarandeerd je droomstrand.

Cultuur en geschiedenis: Albanië biedt het hele scala aan Europese geschiedenis. Of het nu gaat om oude Griekse beelden, steegjes en bazaars van Ottomaanse steden, christelijk-orthodoxe gouden iconen of gedenktekens van de wrede dictatuur: geschiedenisliefhebbers vinden in Albanië veel illustratief materiaal. Onze reisgids voor Albanië onthult waar u oude sporen kunt vinden, evenals UNESCO-werelderfgoed of de zogenaamde "verloren plaatsen" van de recente geschiedenis.

Eten en drinken: De Albanese keuken is vergelijkbaar met die van andere Balkanlanden, en er zijn ook Turkse en Italiaanse invloeden, gemakkelijk herkenbaar aan de namen van de gerechten zoals "makarona" voor noedels. Tips van ingewijden over de Albanese keuken zullen u niet hongerig maken.

Overnachten in Albanië: Grote resorts, zoals bekend uit Spanje of Turkije, zijn - Godzijdank - zeldzaam. Kleurrijke paleizen in badplaatsen voldoen niet altijd aan de beloftes van de inkomhal met marmer, glas en glanzend metaal. Waar en hoe je een goede privé-accommodatie kunt vinden, evenals handige tips voor kampeerders en kampeerders, biedt onze Albanese reisgids je de mogelijkheid om een goede privé-accommodatie te vinden. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.