Fietsgids Schotland: Nordseeküstenradweg (229) 1.A 2013

Normale prijs
€13,90
Verkoopprijs
€13,90
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-4 dagen

ISBN-EAN 9783866862296
Uitgever Conrad Stein Verlag
Jaar van uitgave 2013 1e editie
Formaat 16,5 x 11,5 cm 352 blz.
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-4 dagen
Auteur Edith Kreutner
Soort Fietsgidsen

Wie op de in 2001 geopende Noordzee fietsroute door Schotland fietst, krijgt een uniek en divers inzicht in dit land. De route omvat de kale, prachtige Shetland-eilanden en de weelderige, vruchtbare Orkney-eilanden. Maar dit zijn slechts twee van de vele hoogtepunten van een fietspad dat alle landschappen van Schotland vangt. Vanaf het moment nog in Engeland Berwick-upon-Tweed, voor het eerst gaat door het binnenland - langs de historische bezienswaardigheden van de Schotse grensgebied naar de hoofdstad Edinburgh.

Over de machtige Firth of Forth brug kunt rijden over glooiende heuvels naar St Andrews en van daaruit via Dundee vervolgens langs de kust naar Aberdeen. Op de route van Banff naar Inverness, de hoofdstad van de Highlands, krijg je een goede indruk van zijn mooie ruige kustlijn voor het rijden een paar kilometer naar Inverness in de eenzame Sutherland, waar de uitgestrekte hoogveengebieden behoren tot het beeld van de Highlands. Op weg naar John O'Groats, het meest noordelijke bewoonde punt van het Britse vasteland, steekt u de gedomineerd door grote weiden en velden Caithness voordat met behulp van verschillende veerboten bereikte de Schotse eilanden van Orkney en Shetland. Deze fietsgids biedt praktische en nauwkeurige informatie voor de route, maar ook over accommodatie, restaurants, attracties en het openbaar vervoer.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.