Fietsgids Europa per Rad 7.A 2018

Normale prijs
€26,00
Verkoopprijs
€26,00
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-5 dagen

ISBN-EAN 9783896626509
Uitgever Reise Know How/Helmut Hermann
Jaar van uitgave 2018 7e editie
Formaat 18 x 12 cm 672 blz.
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-5 dagen
Auteur Herbert Lindenberg
Soort Fietsgidsen

Het optimale boek om een fietstocht te plannen en te realiseren. 40 Europese landen worden in detail gepresenteerd met een praktische tour informatie sectie: Reistijd en weer - Informatiebronnen - Kaarten en papieren - Aankomst - Binnenlands vervoer - Accommodatie - Fietsen - Wegen en paden. Speciale hoofdstukken, zoals bijv. de reisverwijzingen voor de Alpenregio met paspoorten, tendentieuze reisverhalen van vele mede-auteurs, maken het omvangrijke werk wat losser.

--------- Europa per fiets met deze complete reishandleiding ontdekken:
- Geïnformeerd reizen: Rondleidingen en fietstochten in geheel Europa. Van de Noordkaap tot de zuidpunt van Kreta. Alle essentiële zaken over land en mensen, klimaat en reistijd, wegen en paden, fietsomstandigheden.
- Tips en wetenswaardigheden voor de reisvoorbereiding en informatievoorziening: Aankomst, literatuur en kaarten, vervoersmogelijkheden in het land, overnachting. Ontelbare internetadressen voor actuele informatieopdrachten.
- Concrete routeaanbevelingen en gedetailleerde kaarten. Beschrijving van alle belangrijke fietsregio's en hulp bij het plannen van concrete routes. Informatie over verborgen rondtrekkende parels en duidelijke aankondigingen van wat de moeite waard is en wat niet. Selectie van optimale bestemmingen voor toerfietsers en mountainbikers.
- Praktische informatie voor de realisatie van tournee-ideeën. Reisverslagen, tips en verhalen van fietsmede-auteurs - ideaal om te surfen en in te stellen.

----------- Met rondleidingen door de stad: Albanië, de Alpen, de Baltische staten (Litouwen, Letland, Estland, Litouwen, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, de Faeröer, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië (Engeland, Wales, Schotland), Ierland (Republiek Ierland, Noord-Ierland), IJsland, Italië, Kosovo, Kroatië, Luxemburg, Malta, Macedonië, Montenegro, Nederland, Nederland, Noorwegen, Oost-Europa (Wit-Rusland, Oekraïne, Moldavië, Rusland), Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Zweden, Zwitserland, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Turkije (Europees deel), Hongarije, Cyprus.

--------- Uitrusting: volledig in kleur, meer dan 50 kaarten van landen, regio's en routes; EuroVelo-netwerk en kaart van Duitsland in dekglaasjes; meer dan 280 illustraties en foto's; kaartverwijzingen voor eenvoudige bediening; uitgebreide index.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.