Fernwanderweg E5 Konstanz-Verona (10.A 2018)

Normale prijs
€14,90
Verkoopprijs
€14,90
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-5 dagen

ISBN-EAN 9783763343577
Uitgever Rother
Jaar van uitgave 2018 10e editie
Formaat 16,5 x 11,5 cm 264 blz.
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-5 dagen
Auteur Stefan Baur, Dirk Steuerwald
Soort Wandelgidsen

Een onvergetelijk wandelavontuur is het oversteken van de Alpen op het bekende langeafstandswandelpad E5: op 31 etappes, 600 km lang en 20.000 hoogtemeters leidt het van het Bodenmeer naar Verona. Beginnend met weelderige weiden in de uitlopers van de Alpen, langs machtige gletsjers op de hoofdkam van de Alpen en door charmante Italiaanse bergdorpen bereikt u eindelijk Verona met zijn mediterrane flair.

De wandelgids van de Rother "Fernwanderweg E5" beschrijft de klassieke route van het Bodenmeer via Oberstdorf en Bolzano naar Verona en houdt ook rekening met een hele reeks alternatieve routes voor bijzonder moeilijke delen van de route of slecht weer. Minstens zo bekend en populair als de E5 zelf is gedurende vele jaren de zesdaagse Alpenoversteek "Oberstdorf - Meran", die in eerste instantie identiek is aan de E5. Dit charmante alternatief wordt ook beschreven in deze gids. In plaats van de voorziene busrit tussen Wenns en Mittelberg heb je ook de keuze tussen een ontspannen wandeling door het Pitztal en een uitdagende oversteek van de Kaunergrats.

Deze wandelgids van Rother biedt een gedetailleerde routebeschrijving, wandelkaarten met een gemarkeerde route en betekenisvolle hoogteprofielen voor elke etappe. Gedetailleerde informatie over verkeersverbindingen, rust en accommodatie alsmede de beschrijving van de varianten vergemakkelijken de planning en maken de aanpassing van de secties aan individuele en externe omstandigheden mogelijk. Voor aangewezen kabelbaan- of busritten wordt altijd een alternatief voor lopen beschreven, zodat u de hele afstand alleen kunt afleggen. GPS-gegevens kunnen worden gedownload op de website van Bergverlag Rother voor de etappes tussen Constance en Merano of Bolzano. Talrijke tips en achtergrondinformatie brengen je onderweg dichter bij de bezienswaardigheden en interessante feiten.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.