Elch - Dänische Inseln 1: Fünen, Langeland, Ærø 6.A 2019

Normale prijs
€22,95
Verkoopprijs
€22,95
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-5 dagen

ISBN-EAN 9783937452357
Uitgever Edition Elch Verlag
Jaar van uitgave 2019
Land Denemarken
Formaat 12,3 x 19,3 cm
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-5 dagen
Auteur Alexander Geh
Soort Reisgidsen

Deze gids bevat bijna 300 pagina's alleen over Funen, Langeland en Ærø, voor de eerste keer in kleur. Een nieuw hoofdstuk in Nordfünnen rond Bogense is het grote aantal zelfonderzochte fiets- en wandeltochten.
Het feit dat de uitgever twee boeken heeft gemaakt van de titel 'Deense eilanden' komt overeen met de gewoonten van de meeste vakantiegangers in Denemarken die een vakantiehuis boeken en slechts een beperkte straal hebben; Andere eigenschappen zoals de nu populaire B & B hebben hun voordelen. De accommodaties zijn echter relatief ongelijk verdeeld over de eilanden, wat vooral op Funen soms langere ritten naar de attracties vereist. In dit verband is het raadzaam om gebruik te maken van de uitgebreide voorinformatie over overnachtingen in Denemarken voordat u een boeking maakt.
Een focus ligt op tochten voor fietsers, roeiers en andere actieve vakantiegangers, waaronder de zogenaamde South Funen-archipel met de wandelroute Øhavsstien. Daarnaast bevat het boek alle andere relevante informatie, gaande van een atmosferisch ABC over reisvoorbereiding tot de beklede woorden. Extra's zijn opgedragen aan u.a. Gezinnen met kinderen, eigenaardigheden in de natuur en cultuur, zoals Carsten Jensen's roman 'We verdronken', de natuurlijke centrum Fjord & Belt met zijn bruinvissen, het vikingschip Ladbyskibet, Funen buitenpost Fynshoved, sprookje schrijver H.C. Andersen of de legendarische Smørrebrød.
Inhoudsopgave, voorbeelden en updates op de website van de uitgever (www.edition-elch.de).

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.