Campergids Wohnmobil -Tourguide Schottland 1.A 2019

Normale prijs
€19,80
Verkoopprijs
€19,80
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-5 dagen

ISBN-EAN 9783831730643
Uitgever Reise Know How/Peter Rump
Jaar van uitgave 2019 1e editie
Land Schotland
Formaat 23.5 x 16cm 300blz.
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-5 dagen
Auteur Torsten Berning
Soort Campers

Deze camper gids is de ideale metgezel om de mooiste regio's van Schotland te verkennen. Tien gedetailleerde routebeschrijvingen - meer dan vijftig kampeer- en veldbeschrijvingen inclusief GPS-gegevens en routebeschrijvingen - 11 pagina's van de Route-Atlas - mooie hoogtepunten, interessante steden, charmante dorpjes en kilometerslange stranden - waardevolle tips voor het bezoeken van restaurants en het kopen van lokale producten.

Deze gratis web app voor smartphone, tablet en pc met de locatie van de camping en parkeerplaatsen, waaronder uitzicht satelliet, routebegeleiding daar en pagina's gerelateerd nieuws en correcties na redactionele deadline, direct toegankelijk via de QR-code op de rugzijde .. GPS-gegevens te downloaden.

Of u nu een ervaren RV of een nieuwkomer bent, met deze reisgids vindt iedereen de perfecte reiservaring. Tien onderling verbonden routes leiden door een van de meest dunbevolkte gebieden van Europa, langs de hele Schotse kustlijn. Voor de zeer moedige, de Hebriden met de eilanden Skye, Lewis en Harris en op de Orkneys. Naast Glasgow en Edinburgh worden pittoreske plaatsen zoals Pitlochry of Kinlochbervie en de Grampian Mountains of de skigebieden rondom Aviemore bezocht. Oude kastelen, kastelen en ruïnes, whiskydistilleerderijen, hooglandspellen en doedelzakken - geen aspect van een rondreis door Schotland blijft onvermeld.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.