Campergids RKH WoMo Oberitalien 1.A 2020

Normale prijs
€24,95
Verkoopprijs
€24,95
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-3 dagen

ISBN-EAN 9783831732678
Uitgever Reise Know How/Peter Rump
Jaar van uitgave 2020 1e ed.
Land Italië
Formaat 23,5 x 16cm 260blz.
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-3 dagen
Auteur Michael Moll
Soort Campers

Deze campergids is de ideale metgezel om de mooiste regio's van Noord-Italië te verkennen. Acht gedetailleerde routebeschrijvingen - meer dan driehonderd kampeer- en standplaatsbeschrijvingen met GPS-gegevens en routebeschrijvingen - meer dan 30 pagina's routekaart - landschappelijke hoogtepunten in de Alpen, de Middellandse Zee en de Adriatische Zee, cultuur die de moeite waard is om te zien in steden als Ravenna, Venetië, Verona, Milaan en Turijn, charmante bergdorpjes en een gevarieerde variëteit aan bezienswaardigheden - waardevolle tips voor het bezoeken van restaurants en het kopen van lokale producten.

Daarnaast: gratis Web App voor Smartphone, Tablet en PC met situatie van de camping en de parkeerplaatsen inclusief satellietbeelden, routebegeleiding daar en paginaverwijzingen naar nieuws en correcties na redactionele deadline, direct opvraagbaar via de QR code op de rug van het boek. GPS-gegevens om te downloaden.

Of u nu een ervaren kampeerder, een ervaren camperaar of een nieuwkomer bent, dit boek combineert ontspannende vakantieparadijzen aan de Boven-Italiaanse Meren met de rijke cultuur van de pittoreske oude stadjes van de Povlakte. Acht combineerbare routes leiden over de passen en door de valleien van de Italiaanse Alpen naar het populaire Lago Maggiore, het Gardameer en het Comomeer. Ze gaan verder door de Povlakte naar Cinque Terre aan de Ligurische Middellandse Zeekust en naar Venetië, waar u uw camper kunt inruilen voor een gondel. Tussendoor nodigen fascinerende landschappen, wandelingen en culturele hoogtepunten u uit om spannende ontdekkingen te doen.

Van de inhoud:
- Acht gedetailleerde en combineerbare route-suggesties
- Parkeer-, kampeer- en parkeerplaatsen met alle details
- Bezienswaardigheden in de stad met geschikte parkeerplaatsen en parkeerplaatsen
- Bezienswaardigheden, restaurants en winkels
- Duidelijke stadsplattegronden, gecoördineerd met de tekst
- Meer dan 30 pagina's van een routekaart met campings
- Consistente GPS-gegevens
- Aan- en afvoerpunten langs de routes
- Advies over veiligheid en bijstand langs de weg
- Onderhoudende excursies over historische en culturele onderwerpen
- Duits-Italiaanse woordenlijst met speciaal Womo-vocabulaire

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.