Campergids Norwegen: Nordkap-Route (95) 6.A 2014

Normale prijs
€15,90
Verkoopprijs
€15,90
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-3 dagen

ISBN-EAN 9783866863507
Uitgever Conrad Stein Verlag
Jaar van uitgave 2014 6e editie
Land Noorwegen
Formaat 16,5 11,5 cm 192 blz.
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-3 dagen
Auteur Dirk Heckmann
Soort Campers

Europastraße 6 is de meest noordelijke droomroute van Europa. Het leidt samen met de E69 van Oslo naar het meest noordelijke punt van het continent, de Noordkaap. Meer dan 2.000 km zijn bedekt op de goed ontwikkelde weg met talloze attracties: via de Dovrefjell; naar Trondheim; Saltstraumen, de grootste getijstroom ter wereld; over de poolcirkel naar 6.000 jaar oude rotstekeningen in Alta; naar Hammerfest, de meest noordelijke stad ter wereld; natuurlijk naar de Noordkaap, waar de zon niet ondergaat in de zomer.

Niet te vergeten zijn de talloze watervallen, het fantastische berglandschap van de fjorden, eindeloze bosgebieden, afkalvende gletsjers en smalle rivierdalen die nooit een rit vervelend maken. Het boek gaat op zoek naar campings, goedkope benzinestations en winkels. Daarnaast beschreven "extra tours" vanaf de E6 de Noorse ervaring verdiepen en zorgen voor een verandering in de terugreis. Overzichtskaart in de flap!

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.