Bergfloh-4 (Tessin) 1.A 2011

Normale prijs
€18,00
Verkoopprijs
€18,00
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 3

ISBN-EAN 9783858694492
Uitgever Rotpunkt Verlag
Formaat 19x13cm
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 3
Soort Wandelgidsen

Na de familie wandelgidsen voor Centraal, Oost en West Zwitserland, miste de Bergfloh serie nog een gids voor de bergen van Ticino. Eccolo! Hier is het!
Of het nu in een weekend is wanneer het noorden in de regen verzuipt, of tijdens de zomervakantie - tussen de Lukmanierpas en de Mendrisiotto wacht een gevarieerd aanbod: weelderige groene valleien, schuimende bergbeekjes, eenvoudige berghutten en avontuurlijke paden! De bergwereld in Ticino mag dan wilder zijn dan elders: geen nood - ook hier zijn er postbussen, kabelbanen en stoeltjesliften die inspannende hoogtemeters uitsparen en tijdreserves creëren voor spelpauzes, ontdekkingstochten of zwemmen in het bergmeer. De auteurs verzoenen de behoeften van jong en oud: een prachtig uitzicht voor de groten, spel en avontuur voor de kleintjes! Remo Kundert en Werner Hochrein presenteren 27 één- tot driedaagse tochten, kruiden ze met achtergrondverhalen en garneren ze met suggesties voor spelletjes.
De eenvoudigste van de voorgestelde wandelingen zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Aan het andere eind van het spectrum bevinden zich meer uitdagende bergtochten, waaraan alleen ervaren bergvlooien zich zouden moeten wagen!

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.