Wandelgids Cilento - 65 Touren (2.A 2017)

Normale prijs
€14,90
Verkoopprijs
€14,90
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-5 dagen

ISBN-EAN 9783763343898
Uitgever Rother
Jaar van uitgave 2017 2e editie
Formaat 11,5x16,5cm 208blz.
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-5 dagen
Auteur Hans M. Tuschar
Soort Wandelgidsen

"Cilento", dat klinkt als zon, "Bella Italia" en "Dolce Vita". In deze zuidelijke Italiaanse regio, echter, moet men niet alleen de "dolce far niente" - Geniet van de eindeloze stranden - de zoetheid van niets doen: Het bergachtige achterland verrast met tal van landschappelijke en culturele hoogtepunten, en is vooral voor wandelaars nog een geheim. 65 alles wat deze spectaculaire landschap presenteert de Rother Walking Cilento.

Niet voor niets, een groot deel van de Cilento is aangewezen als "Cilento en Vallo di Diano" en de UNESCO World Heritage Site en Biosphere Reserve. Van de Tyrreense zee beneden naar de top van de zuidelijke Apennijnen intensief beheerde landbouwgrond en ongerepte natuur, rijk aan flora en fauna covers - zelfs het gehuil van de zeldzame Apennijnen wolven te horen op keer. Tussendoor kunt een duik nemen nu en dan zijn alle in de zee of in een rivier strooi, en ook de vele oude sites, middeleeuwse kloosters en steden, evenals de pittoreske bergdorpjes brengen afwisseling in het wandelplezier.

De auteur Hans M. Tuschar, op de weg voor de komende jaren opnieuw en opnieuw in de Cilento, in dit Rother wandelgids presenteert tours zowel voor ontspannen wandelaars en voor veeleisende wandelaars en avontuurlijke "Pathfinder". Een korte beschrijving van elke wandeling met interessante feiten over het land en de mensen, een wilde, net als opsomming van de belangrijkste feiten, nauwkeurige routebeschrijvingen, wandelkaarten met gemarkeerde route en zinvolle hoogte profielen voorzien van alle benodigde informatie voor een geslaagde actieve vakantie in de Cilento. Bovendien kunnen GPS-gegevens worden gedownload.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.