Reisgids Sarajevo 2.A 2016

Normale prijs
€15,95
Verkoopprijs
€15,95
Normale prijs
niet voorradig
Eenheid prijs
 

Levertijd is 1-3 dagen

ISBN-EAN 9783897943643
Uitgever Trescher Verlag
Jaar van uitgave 2016 2e editie
Land Bosnië-Herzegovina
Formaat 12 x 19 cm 228 blz.
Bindwijze Paperback
Taal Duits
Levertijd 1-3 dagen
Auteur Marko Plesnik
Soort Citytrips

In Sarajevo hebben veel mensen en machten hun sporen hier achtergelaten, waaronder de Romeinen, Ottomanen en Habsburgers. In de directe nabijheid van elkaar zijn moskeeën en synagogen, katholieke en orthodoxe kerken en tal van andere architectonische schatten. Het hart van Sarajevo is eeuwenlang de Ottomaanse stijl geweest; het sluit aan bij het belangrijkste winkelgebied, dat eruit ziet als klein Oostenrijk. Tegenwoordig presenteert de hoofdstad van Bosnië en Herzegovina zich als een moderne, levendige universiteitsstad met een verrassend rijk cultureel en nachtleven, waaruit de vele internationaal gerenommeerde festivals opvallen. Aan de poorten van de stad zijn uitgestrekte bergketens, die uitnodigen, onder andere, om te wandelen en skiën.

Deze gids neemt je mee op stadswandelingen door alle buurten van Sarajevo, inclusief de afgelegen bezienswaardigheden en de nabijgelegen bergen. Bovendien biedt het boek een gedetailleerde inleiding tot de geschiedenis en de huidige situatie van het land.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en acties.

*Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor het ontvangen van onze e-mails en kun je je op elk moment weer afmelden.